دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری نشست مدیران برق منطقه ای غرب با ریاست، اعضای هیأت رییسه و اعضای هیأت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ مرداد ۱۳۹۶ English

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز دوشنبه مورخ ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۳۹۶ نشست مدیران برق منطقه ای غرب با حضور ریاست، اعضای هیأت رئیسه و اعضای هیأت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه در اتاق جلسات دانشکده انرژی برگزار گردید.

در این نشست دکتر علی اکبر اختری ریاست محترم دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان به معرفی اعضای هیأت علمی گروه مهندسی برق  و پتانسیل‌های این گروه پرداخت.

وی اظهار امیدواری نمود که در آینده بین دانشگاه صنعتی کرمانشاه و برق منطقه ای غرب همکاری بیشتری صورت گیرد.

ریاست دانشگاه همچنین بیان نمود؛ دانشگاه می تواند دوره های آموزشی با گواهی تایید شده از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای کارکنان برق منطقه ای استان برگزار کند. برق منطقه ای نیز در مقابل می تواند در جهت بهبود شرایط همکاری‌های علمی-پژوهشی با گروه مهندسی برق دانشگاه، امکانات و تسهیلات لازم را برای اجرای ایده های نوین اعضای هیأت علمی و دانشجویان گروه مهندسی برق ارائه دهد. سپس مدیران برق منطقه ای استان با توجه به ساز و کار آن شرکت در قبال سپردن طرح های صنعتی و مورد نیاز صنعت برق استان با استفاده از نیروهای علمی و امکانات آزمایشگاهی دانشگاه صنعتی کرمانشاه ابراز تمایل نمودند.

در ادامه نشست، هر یک از اعضای هیأت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه به بیان دیدگاه‌های خود در راستای بهتر شدن راه‌های همکاری اشاره کردند که از جمله این راهکارها می توان به مواردی مثل  استفاده از تجربه و دانش برق منطقه ای در برگزاری کلاس های آزمایشگاهی دانشگاه، برگزاری دوره های مشترک صنعتی، پذیرفتن دانشجویان نخبه دانشگاه در کارآموزی و انتقال دانش فنی صنعت برق به آن ها، سهولت محول کردن پروژه های موردنیاز آن صنعت به اساتید دانشگاه صنعتی کرمانشاه، تشکیل کارگروهی مشترک از دو طرف و نیز حمایت از پایان نامه های دانشجویی برطرف کننده نیاز صنعت اشاره کرد.

در پایان نشست، اعضای هیأت مدیره برق منطقه ای غرب از امکانات آزمایشگاهی گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه بازدید به عمل آوردند.