دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری مراسم اهدا جوائز مسابقات ورزشی دهه مبارک فجر ویژه اعضا هیأت علمی و کارکنان دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ خرداد ۱۳۹۶ English

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز شنبه مورخ ۱۶اردیبهشت ماه ۱۳۹۶ مراسم اهدا جوائز مسابقات ورزشی دهه مبارک فجر با حضور ریاست دانشگاه، هیأت رییسه،  جمعی از اعضا هیأت علمی و کارکنان دانشگاه درسالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.

برپایه این گزارش؛ حسین پار مدیریت تربیت بدنی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن ارائه گزارش مختصری از مسابقات ورزشی  دهه مبارک فجر اظهارکرد، به مناسبت ایام مبارک دهه فجر مقرر شد مسابقات ورزشی را در دو بخش دانشجویی و بخش اساتید و کارکنان دانشگاه داشته باشیم که این مسابقات در ۷ رشته ورزشی برگزار گردید و در پایان نفرات برتر مشخص شدند.

ایشان در ادامه از حمایت ریاست محترم دانشگاه، هیأت رییسه و همچنین از استقبال اعضا هیأت علمی  وکارکنان دانشگاه در این مسابقات تقدیر و تشکر نمود.

در ادامه این مراسم پس از اهدا جوائز، دکتر علی اکبر اختری ریاست محترم دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن تبریک ایام شعبانیه اظهار کرد، هدف از برگزاری این مسابقات، ایجاد فضای همدلی، صمیمیت و لذت بردن از کار درکنار یکدیگر است.

ریاست محترم دانشگاه ابراز امیدواری نمود؛ که در آینده استقبال بیشتری از این سری مسابقات و برنامه ها صورت گیرد و از خداوند منان بهروزی و توفیق روزافزون را برای خانواده دانشگاه صنعتی کرمانشاه مسألت نمود.

لازم به ذکر است؛ در پایان مراسم نیز از سرکار خانم احمدی پور و سرکار خانم یوسفیان بخاطر زحمات بی شائبه خود در اعتلای ورزش بانوان تقدیر و تشکر به عمل آمد.

1234567131415161718192021222324252689101112IMG_5512