دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری همایش بزرگداشت قیصر امین پور با حضور دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۱ آذر ۱۳۹۶ English

برگزاری همایش بزرگداشت قیصر امین پور با حضور دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه
۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز سه شنبه مورخ ۱۲اردیبهشت ماه ۱۳۹۶همایش بزرگداشت قیصر امین پور با حضور شاعران برجسته ی کشور به همت مدیریت فرهنگی و با همکاری انجمن ادبی آب و آینه  دانشگاه صنعتی کرمانشاه در تالار بهمن باغ نی برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم دکتر اختری ریاست محترم دانشگاه؛ ضمن خیر مقدم و ارج نهادن به این اقدام فرهنگی،اظهار داشت ؛علی رغم اینکه دانشگاه صنعتی کرمانشاه در حوزه های فنی و مهندسی فعالیت دارد با انجام اینگونه برنامه ها می تواند در حوزه های ادبی و هنری نیز گام های موثری بردارد.

برپایه این گزارش، ادامه این مراسم با شعر خوانی سعید بیابانکی و شعر خوانی شاعران مطرح استان کرمانشاه: آقایان بهمن میرزایی، امین شیرزادی، حسین احمدی محجوب، بابک دولتی و رضا حساس، شعر خوانی دانشجویان دانشگاه، اجرای موسیقی تکنوازی تنبور توسط سهیل رستمی و تکنوازی دف توسط پیام خدایاری همراه بود.

شایان ذکر است؛ در طول مراسم نمایشگاه نقاشی و تابلوهای رنگ و روغن و آثارکودکان توانبخشی در جهت کمک به آنان برگزار گردید که دکتر علی اکبراختری ریاست محترم دانشگاه صنعتی کرمانشاه تابلو نقاشی رنگ و روغن زیبای یکی از کودکان مجموعه  توانبخشی را به مبلغ ۵ میلیون ریال خریداری نمود و همچنین آقای الماسوندی مدیریت فرهنگی دانشگاه نیز از تابلوهای نمایشگاه خریداری نمود.

در پایان ضمن تشکر از همکاری کمیته عکس دانشگاه به تعدادی از دانشجویان فعال فرهنگی لوح تقدیر و جوایزی اهدا گردید.

-

123.345678910111213141516IMG_5011181920212223242526283031323334IMG_4939IMG_503935