دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲ مهر ۱۳۹۶ English

برگزاری کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز یکشنبه مورخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۳۹۶ در آستانه برگزاری انتخابات، کرسی آزاد اندیشی با موضوع عملکرد دولت یازدهم در سیاست خارجی به همت بسیج دانشجویی دانشگاه با حضور جمعی از دانشجویان در ساختمان اداری دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.

برپایه این گزارش، این تریبون ها فرصتی برای بیان آرا و نظرات دانشجویان در زمینه های مختلف عملکرد دولت یازدهم می باشد و در این فضا با تاکید بر «قانون مصونیت شرکت کنندگان در کرسی ها و تریبون های آزاد اندیشی» دانشجویان می توانند آزادانه در فضایی مسالمت آمیز و صمیمانه به بیان نظرات خود بپردازند.