دانشگاه صنعتی کرمانشاهکسب مدال طلا توسط دانشجوی ملی پوش دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲ تیر ۱۳۹۶ English

کسب مدال طلا توسط دانشجوی ملی پوش دانشگاه صنعتی کرمانشاه
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ به نقل از حسین پار مدیریت تربیت بدنی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، تیم ملی هنر های رزمی (رنجر کماندو ایران) با سرمربیگری استاد محسن عالیوند و مربیگری استاد محسن مظفری بابادی توانست در دو بخش آزاد و نیمه آزاد و سوپر فایت حرفه ای نائب قهرمان مسابقات بین الملی ۲۰۱۷ تفلیس گرجستان شود.

برپایه این گزارش؛ جمال موسوی بیدله دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی کرمانشاه جزء ورزشکاران ایرانی در این دوره از مسابقات بود که توانست به نشان طلا  دست یابد‌ و نائب قهرمانی جهانی این دوره از مسابقات را نصیب این مرز و بوم کند.

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه خاطر نشان کرد؛در این رقابت ها که با حضور ۸ کشور ترکیه، گرجستان، ارمنستان، آذربایجان، عراق، افغانستان، ترکمنستان و دو تیم از ایران برگزار گردید، تیم ملی گرجستان توانست به مقام اول ، تیم ملی جمهوری اسلامی ایران به مقام دوم و تیم ملی ارمنستان به مقام سوم تیمی این دوره از مسابقات دست پیدا کنند.