دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری دومین نشست شورای امور بانوان دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۱ آذر ۱۳۹۶ English

برگزاری دومین نشست شورای امور بانوان دانشگاه صنعتی کرمانشاه
۶ اردیبهشت ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز سه شنبه مورخ  ۴اردیبهشت ماه ۱۳۹۶ دومین نشست اموربانوان با حضور خانم احمدی پور مسئول امور بانوان دانشگاه صنعتی کرمانشاه در اتاق جلسات دانشکده انرژی  برگزار گردید.

در این نشست، بر اهمیت حضور بانوان در دانشگاه و پیگیری مسائل علمی، فرهنگی، اجتماعی ، صنفی و ورزشی آنان و بهره گیری بهتر و شایسته تر از توانمندی های ایشان و همچنین ایجاد اتاق فکر برای بانوان بحث و گفتگو شد.

در پایان نشست خانم احمدی پورمسئول امور بانوان اظهار امیدواری کرد،اگراین شوراها از  فرصت های پیش آمده و پتانسیل های موجود در دانشگاه به نحو مطلوب استفاده کنند، می‌توانیم نقش بانوان را در دانشگاه پررنگ‌تر کنیم.

IMG_343012-