دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری دوره آشنایی با "ضوابط و مقررات دانشگاهی- ضوابط پژوهشی" با حضور اعضای هیأت علمی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ English

برگزاری دوره آشنایی با “ضوابط و مقررات دانشگاهی- ضوابط پژوهشی” با حضور اعضای هیأت علمی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه
۲۷ فروردین ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز پنج شنبه مورخ ۲۴ فروردین ماه ۱۳۹۶ در راستای سرفصل های ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در زمینه دانش افزایی و توانمندسازی اعضای هیأت علمی، نشستی با عنوان دوره آشنایی با “ضوابط و مقررات دانشگاهی- ضوابط پژوهشی” با حضور اعضای هیأت علمی دانشگاه، توسط مدیریت پژوهش و فناوری در اتاق جلسات دانشکده انرژی برگزار گردید. در این جلسه، مفاد آئین نامه های پژوهشی و روندهای اجرایی آن تشریح گردید و اعضای هیأت علمی به بیان دیدگاه­ها و پیشنهادات جهت بهبود مستمر این فرآیندها پرداختند.