دانشگاه صنعتی کرمانشاهدعوت دانشجوی رزمی کار دانشگاه صنعتی کرمانشاه به اردوی تیم ملی هنرهای رزمی » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ English

دعوت دانشجوی رزمی کار دانشگاه صنعتی کرمانشاه به اردوی تیم ملی هنرهای رزمی
۲۷ فروردین ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ حسین پار مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: جمال موسوی بیدله دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی کرمانشاه با غلبه بر رقیبان خود در مسابقات انتخاب تیم ملی که اسفندماه سال گذشته برگزار شد، موفق به عضویت در تیم ملی هنرهای رزمی گردید.

پار مدیریت تربیت بدنی دانشگاه خاطرنشان کرد؛ نفرات منتخب تیم ملی ۱ تا ۵ اردیبهشت ماه در مسابقات بین المللی ” جام صلح و دوستی” که در کشور گرجستان و با حضور کشورهای ایران، آذربایجان، ترکیه، ازبکستان، عراق و گرجستان برگزار می‌شود، به میدان خواهند رفت.

Untitled-3