دانشگاه صنعتی کرمانشاهدیدار و گفتگوی ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه با نماینده ولی فقیه در استان » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۶ تیر ۱۳۹۶ English

دیدار و گفتگوی ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه با نماینده ولی فقیه در استان
۲۳ فروردین ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز چهارشنبه مورخ ۲۳فروردین ماه ۱۳۹۶ دکتر علی اکبر اختری ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه به همراه هیأت رییسه، روسای دانشکده‌ها و مدیران دانشگاه با حضرت آیت الله مصطفی علما نماینده ولی فقیه در استان دیدار و گفتگو به عمل آوردند.

بر پایه این گزارش، دکتر اختری ضمن ارایه گزارشی از وضعیت دانشگاه در گذشته و حال، به بررسی مشکلات دانشگاه که عمده ترین آن نداشتن خوابگاه دانشجویی است، پرداختند.

ریاست محترم دانشگاه، با توجه به ظرفیت های استان، از خیرین و موسسه هایی که در این امر فعال هستند، درخواست نمودند؛ که دانشگاه را در جهت رفع این نقص مهم، یاری نمایند.

در پایان این نشست، حضرت آیت الله علما نماینده محترم ولی فقیه، ضمن بیان هرگونه مساعدت در جهت رفع مشکلات، اظهار نمودند؛ در اولین فرصت در دانشگاه حضور خواهند داشت و از نزدیک با اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه دیدار و گفتگو خواهند کرد.

123456789IMG_3355