دانشگاه صنعتی کرمانشاهاولین نشست اساتید و کارکنان معزز شاهد و ایثارگر با حضور ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۱ شهریور ۱۳۹۶ English

۱۹ فروردین ۱۳۹۶

روز شنبه مورخ ۱۹ فروردین ماه ۱۳۹۶ اولین نشست اساتید و کارکنان معزز شاهد و ایثارگر با حضور ریاست و معاونت اداری و مالی دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.

در این نشست دکتر اختری ریاست محترم دانشگاه، ضمن گرامیداشت و تکریم نام و یاد شهدا و ایثارگران جنگ تحمیلی بیان داشت، این نشست برای ما و دانشگاه افتخار بزرگی است. جامعه ایثارگران حق بزرگی بر گردن ما دارند و ما آرامش، امنیت و توسعه کنونی کشور را مدیون رشادت های شهدا، آزادگان و جانبازان هستیم.

وی افزود: ما وظیفه داریم کارهای زیادی برای اساتید و کارکنان معزز شاهد و ایثارگر دانشگاه انجام دهیم. این عزیزان یادگاران و شاهدان آن دوران هستند و فداکاری هایشان باید سرلوحه کارهای ما قرار گیرد. تجربیات اساتید و کارکنان معزز شاهد و ایثارگر باید به نسل جوان و دانشجویان انتقال پیدا کند.

در ادامه نشست مسائل و مشکلات کاری اساتید و کارکنان معزز شاهد و ایثارگر مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و مقرر گردید این نشست همچنان در آینده برگزار گردد.