دانشگاه صنعتی کرمانشاهپیام تبریک ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه به مناسبت فرارسیدن سال نو » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲ آبان ۱۳۹۶ English

پیام تبریک ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه به مناسبت فرارسیدن سال نو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر علی اکبر اختری ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه طی پیامی فرارسیدن سال نو را به جامعه فاخر علمی و دانشگاهی کشور تبریک گفت. متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم

یا مقلّب القلوب و الابصار یا مدبر اللیل و النهار

یا محوّل الحول و الاحوال حوّل حالنا الى احسن الحال

نرم نرمک بهار طبیعت از راه می رسد و صحنه ی جهان آیینه نمای قدرت خداوندی می گردد. فرارسیدن نوروز باستانی که هنگامه ی تجلی مواهب الهی بر بستر طبیعت است را به حضور جامعه فرهیخته دانشگاهی کشور علی الخصوص دانشگاهیان دانشگاه صنعتی کرمانشاه تبریک و تهنیت عرض نموده و  سالی سرشار از برکت و معنویت ازدرگاه خداوند منان برای شما عزیزان و خانواده های محترمتان مسئلت می نمایم. انشا الله که در سال جدید و در سایه ی توجهات حضرت ولیعصر (عج) رهرو شایسته ای برای امام شهدا و شهدای عزیز در مسیر جهاد اخلاقی، علمی و صنعتی  میهن عزیزمان باشیم.

رسید مژده که آمد بهار و سبزه دمید / وظیفه گر برسد مصرفش گل است و نبید

مکن زغصه شکایت که در طریق طلب / به راحتی نرسید آنکه زحمتی نکشید