دانشگاه صنعتی کرمانشاهانتصاب دکتر عبدالحمید زاهدی به عنوان مدیر گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۱۱ فروردین ۱۳۹۶ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر عبدالحمید زاهدی طی حکمی از سوی دکتر علی اکبر اختری، به عنوان «مدیر گروه مهندسی برق» دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب شد.

در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر عبدالحمید زاهدی

هیأت علمی محترم دانشگاه

سلام علیکم

نظر به تعهد و شایستگی جنابعالی به موجب این حکم از تاریخ ابلاغ به مدت دو سال به عنوان مدیر گروه مهندسی برق دانشگاه منصوب می گردید. امید است با اتکال به خداوند متعال و بهره گیری از تجربه خود در انجام امور محوله موفق و مؤید باشید.

ضمن تبریک به ایشان، مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی این دانشگاه مسألت داریم.