دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری مراسم بزرگداشت روز مهندس در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲ آذر ۱۳۹۶ English

برگزاری مراسم بزرگداشت روز مهندس در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز یکشنبه مورخ ۱۵ اسفندماه ۱۳۹۵مراسم بزرگداشت روز مهندس با حضور ریاست محترم دانشگاه و مدیر عامل کارخانه روژین تاک سید مظفر عبدالله و جمعی از اعضا هیأت علمی به همت مدیریت فرهنگی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.

در این مراسم که با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی آغاز گردید، دکتر اختری ریاست دانشگاه، ضمن خوشامدگویی به مهمانان و تبریک روز مهندس و بیان اینکه مراسم روز مهندس به دلیل مصادف شدن با ایام فاطمیه به تعویق افتاد، اظهار کرد؛ مهندس باید ضمن ﺩﺭ ﻧﻆﺮ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺭﺿﺎﻳﺖ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭ و اﺧﻼﻕ مهندسی، خلاقیت و نوآوری داشته باشد تا بتواند در شرایط پیش بینی نشده راهکار بدهد. همچنین وی با اشاره به ویژگی های مثبت کارخانه روژین تاک تاکید کرد: اگر هدف و مسیر و نقشه راه مشخص باشد، می توان به موفقیت رسید.

در ادامه دکتر رضا همتی عضو هیأت علمی دانشگاه و پژوهشگر برتر سال ۹۵ اظهار کرد؛ ویژگی های شاخص یک مهندس آشنایی با اصول و قوانین رشته تحصیلی، داشتن خلاقیت و پژوهش، توانایی تبدیل علم به ثروت و برنامه کاری منظم است. ایشان در ادامه تشریح کرد، دروس تئوری که در دانشگاه به دانشجویان آموزش داده می‌شود برای یک مهندس موفق کافی نیست اما لازم است . یک مهندس باید در یکی از گرایش های رشته خود تخصص داشته باشد و ضمن آموزش دیدن بتواند تجربیات خود را آموزش دهد.

در ادامه، آقای عبدالله مدیر عامل محترم کارخانه روژین تاک ضمن تشریح شرایط رسیدن خود به موفقیت اظهار کرد؛ وضعیت اقتصادی در رسیدن به موفقیت تعیین کننده نیست، بلکه عزم راسخ و هدف گذاری و حرکت به سمت جلو می تواند شما را به موفقیت برساند.

وی در ادامه افزود؛ ضعف مهم و اساسی ما نداشتن مدیریت قوی و عدم ارتباط صحیح دانشگاه با صنعت است.

این مراسم با برگزاری مسابقه بین دانشجویان و اجرای زنده موسیقی سنتی به پایان رسید.

12233323456798IMG_2591IMG_2623