دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری سی ودومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۱ آذر ۱۳۹۶ English

برگزاری سی ودومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ سی ودومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در مرحله دانشگاهی در دو رشته ترتیل (خواهران و برادران) و اذان (برادران ) در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.

بر پایه این گزارش؛ در رشته ترتیل خانم ها منیره خسروی  و گلچهره شالو و آقایان حمیدرضا باقری  و دانیال فولادی  و در رشته اذان آقایان محمد مهدی خنجرپوریان و مصطفی احمدی به عنوان نفرات برگزیده انتخاب و به دبیر خانه مرحله منطقه ای جشنواره معرفی شدند.

شایان ذکر است؛ مرحله دانشگاهی رشته های مختلف در بخش کتبی جشنواره روز دوشنبه مورخ ۱۶ اسفندماه ۱۳۹۵ برگزار می گردد و نتایج آن متعاقباً اعلام  خواهد شد.

dddddddfffffffgggkkkkkssskkklkkww