دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری کارگاه تخصصی تربیت مربی همسان دانشجویی توسط مسئول مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۵ خرداد ۱۳۹۶ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در مورخه های ۷ الی ۱۰اسفند ماه ۱۳۹۵کارگاه تخصصی تربیت مربیان همسان دانشجویی مبنی بر آموزش، پیشگیری و کنترل HIV توسط مسئول مرکز مشاوره دانشگاه ولی رستمی بینا، بر اساس مدل جامع سیستماتیک آموزش و ارتقاء سلامت به مدت ۳۲ ساعت برگزار گردید.

برپایه این گزارش؛  این کارگاه براساس برنامه های مورد تاکید دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر آموزش، پیشگیری و کنترل HIV جهت آموزش مربیان همسان دانشجویی توسط مسئول مرکز مشاوره دانشگاه برگزار شد.

شایان ذکر است؛ این مربیان باید خصوصیاتی از قبیل عدم اعتیاد، جایگاه اجتماعی قابل قبول در بین دانشجویان، علاقمند به مسائل اجتماعی و سلامتی، روحیه تعامل پذیر و کار تیمی، فن بیان و احترام به ارزش‌های اخلاقی جامعه داشته باشند.

رستمی بینا خاطرنشان کرد؛ این آموزش در چهار چوب کانون همیاران سلامت روان با اهداف پیشگیری اولیه بر آسیب ها جهت انتقال و آموزش به گروه همسان پی ریزی شده است.

ddf