دانشگاه صنعتی کرمانشاهانتصاب کارشناس حفاظت فیزیکی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به عنوان عضو شورای سیاست گذاری حفاظت فیزیکی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۵ خرداد ۱۳۹۶ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر داریوش سلیمی مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با صدورحکمی آقای مهندس بشیر حیدریان کارشناس حفاظت فیزیکی دانشگاه صنعتی کرمانشاه را به عنوان عضو شورای سیاست گذاری حفاظت فیزیکی مرکز حراست وزارت متبوع منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است:

“جناب آقای بشیر حیدریان

کارشناس حفاظت فیزیکی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

با سلام

احتراما؛ نظر به مراتب تعهد، تجارب و سوابق جنابعالی در امور حفاظت فیزیکی، به موجب این حکم  به عنوان عضو شورای سیاست گذاری حفاظت فیزیکی مرکز حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منصوب می شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و در سایه رهنمودهای حکیمانه مقام عظمای ولایت و در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با بکارگیری تمامی توان و تلاش خویش در پیشبرد اهداف و برنامه های مرکز حراست موفق و موید باشید. “