دانشگاه صنعتی کرمانشاهکسب مقام دوم تیم کمیکار شهید نوروزی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در یازدهمین دوره مسابقات ملی کمیکار » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲ آذر ۱۳۹۶ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ تیم کمیکار شهید نوروزی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به سرپرستی دکتر مجید محدثی عضو هیأت علمی گروه مهندسی شیمی و گروهی از دانشجویان این رشته به نام های فریما اخلاقی، زهرا باقری، مریم دبیری و الهام یاوری در بخش عملکرد یازدهمین دوره مسابقات ملی کمیکار مقام دوم را کسب نمود.

این مسابقات در دانشگاه مازندران طی روزهای سوم و چهارم اسفندماه برگزار شد. همچنین در این مسابقات تیم های پرشین گلف دانشگاه خلیج فارس و ام جنیوس دانشگاه شهید باهنر کرمان به ترتیب مقام های اول و سوم را کسب نمودند.

شایان ذکر است که سال گذشته نیز تیم کمیکار شهید احمدی روشن دانشگاه صنعتی کرمانشاه مقام دوم را کسب نموده بود.

گفتنی است که مسابقات کمیکاری ملی در ایران در چهار بخش طراحی پوستر، ایده برتر، عملکرد و لیگ آزاد برگزار می‌شود. در ساخت ماشین‌ها نباید از هیچ‌گونه ابزار کنترل از راه دور یا لیزر استفاده شود و ماشین‌ها تنها توسط فعل‌وانفعالات شیمیایی حرکت کرده و یا متوقف شوند. در بخش عملکرد مسابقات کمیکار ماشین ساخته‌شده توسط تیم‌های شرکت‌کننده در مسابقه باید طول مسیری که توسط قرعه‌کشی تعیین می‌شود طی کنند و در مسیر خود از هیچ‌گونه باتری صنعتی استفاده نکنند. طول مسیر مسابقه عددی بین ۱۲ تا ۲۰ متر است که در روز مسابقه با قرعه‌کشی مشخص‌شده و به تیم‌های شرکت‌کننده در مسابقه اعلام می‌شود.

بر پایه این گزارش، تیم های منتخب لیگ اصلی (عملکرد) به مسابقات جهانی سال ۲۰۱۷ اعزام خواهند شد.