دانشگاه صنعتی کرمانشاهپیام تبریک ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه به مناسبت فرارسیدن روز ملی مهندس » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۶ تیر ۱۳۹۶ English

پیام تبریک ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه به مناسبت فرارسیدن روز ملی مهندس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علی اکبر اختری ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه با صدور پیامی زادروز دانشمند بزرگ ایرانی، خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس را به جامعه مهندسین کشور تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

باسمه تعالی

پنجم اسفندماه، زادروز دانشمند و ریاضیدان بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی و روز ملی مهندس را به همه تلاشگران این عرصه تبریک عرض می نمایم. بی گمان نامگذاری روز بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی به عنوان شخصیتی والا و الگو به نام روز مهندس، در راستای توجه به جایگاه ویژه و ارزشمند مهندسان این مرز و بوم بوده است.

یک مهندس موفق ﺩﺭ اﺑﺘﺪا ﺑﺎ ﺩﺭ ﻧﻆﺮ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺭﺿﺎﻳﺖ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭ و اﺧﻼﻕ مهندسی و همچنین با درک بهتری که از قوانین هستی دارد، در ارتقاء سطح زندگی بشر تاثیر بسزایی می‌گذارد، از این رو مهندسین علاوه بر دانستن قوانین حاکم بر جهان باید از خلاقیت بالایی برخوردار باشند تا بتوانند علاوه بر طراحی، تولید و راه‌اندازی در پاسخ به نیازهای حال و آینده بشر از قدرت تحلیل خود جهت رسیدن به بهترین بازده تلاش کرده و بهره‌وری را افزایش دهند. امید است، مهندسین پرتلاش ایرانی علی الخصوص دانشگاهیان دانشگاه صنعتی کرمانشاه، چرخه علم و صنعت را مطابق با فناوری های روز دنیا  بدست بگیرند و در آینده ای نه چندان دور شاهد موفقیت های روز افزون جامعه مهندسی در جهت پیشرفت و توسعه کشور عزیزمان باشیم.