دانشگاه صنعتی کرمانشاهآغاز مسابقات ورزشی اساتید و کارکنان دانشگاه صنعتی کرمانشاه به مناسبت دهه مبارک فجر » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۵ خرداد ۱۳۹۶ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز چهارشنبه مورخ ۲۷ بهمن ماه  ۱۳۹۵ مسابقات ورزشی اساتید و کارکنان دانشگاه صنعتی کرمانشاه  به مناسبت دهه مبارک فجر با حضور ریاست و اعضای هیأت رییسه دانشگاه و به همت اداره تربیت بدنی و امور فرهنگی با مسابقه تیر اندازی تفنگ بادی آغاز گردید.

لازم به ذکر است؛ این مسابقات در رشته های ورزشی تیراندازی با تفنگ بادی (خانم ها و آقایان)، پینگ پنگ (خانم ها و آقایان)، بدمینتون (آقایان)، آمادگی جسمانی (خانم ها و آقایان)، دارت (خانم ها و آقایان)، شنا (خانم ها و آقایان) و پیاده روی در آب (خانم ها و آقایان) برگزار می گردد.

حسین پار مدیریت تربیت بدنی دانشگاه خاطرنشان کرد؛ همزمان با این ایام، مسابقات فوتسال نیز در بین دانشجویان در حال برگزاری می باشد که با استقبال پر شور دانشجویان همراه شده است.

1251436 418129105515171687ll