دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری نشست شورای رفاهی اعضای هیأت علمی دانشگاه های منطقه 5 کشور در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۴ تیر ۱۳۹۶ English

برگزاری نشست شورای رفاهی اعضای هیأت علمی دانشگاه های منطقه ۵ کشور در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز دوشنبه مورخ ۲۰ دی ماه ۱۳۹۵ نشست شورای رفاهی اعضای هیأت علمی دانشگاه های منطقه ۵ کشور با حضور آقای دکتر میرباقری مشاور اداری و مالی و دبیر ستاد رفاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و آقای دکتر رضایی مشاور ایشان، آقای دکتر اختری ریاست محترم دانشگاه صنعتی کرمانشاه، آقای دکترمرادی معاون اداری ومالی، آقای دکتر نادری رییس دفتر دانشگاه و نیز مشاورین رفاهی روسای دانشگاه های منطقه ۵ کشوری برگزار شد.

در ابتدای این نشست، آقای دکتر اختری ضمن عرض تسلیت ارتحال حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی و خیر مقدم به مهمانان جلسه، به بیان مشکلات دانشگاه های نوپا در بخش امکانات رفاهی اعضای هیأت علمی و کارمندان پرداخت. ایشان ضمن اشاره به اهمیت توجه به رفاهیات اعضای هیأت علمی دانشگاه، کمبود منابع مالی و نقص قوانین در اختصاص ردیف بودجه خاص به رفاهیات را از دلایل اصلی عدم توجه کافی به  این مهم برشمرد.

در ادامه نشست، آقای دکتر میرباقری به بیان اقدامات صورت گرفته در زمینه حل مشکلات رفاهی اعضای هیأت علمی پرداخت و بر پیگیری های لازم جهت حل نواقص موجود در قوانین تاکید نمود.

دکتر میر باقری خاطرنشان کرد؛ در این مدت پیگیری هایی جهت اختصاص مستر کارت و نیز کارت های اعتباری با مبلغ ۵۰ میلیون تومان برای هریک از اعضای هیأت علمی دانشگاه ها بعمل آمده است.

در ادامه وی افزود؛ تلاش هایی در جهت تسهیل استفاده از امکانات گردشگری دانشگاه های مختلف و ایجاد یک بانک اطلاعاتی در این زمینه در حال انجام است.

در ادامه نشست، دکتر رضایی به تشریح آیین نامه مشاورین رفاهی روسای دانشگاه ها پرداخت و تلاش های ستاد رفاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را جهت ساختار سازی در مدت یک ساله بیان نمود.

همچنین مشاورین رفاهی روسای دانشگاه های منطقه ۵ که شامل دانشگاه های استان های  ایلام، کردستان، کرمانشاه و لرستان می باشند، به بیان نقطه نظرات در زمینه رفاهی اعضای هیأت علمی دانشگاه ها پرداختند.

در پایان نشست، انتخاباتی به منظور انتخاب دبیر رفاهی منطقه ۵ برگزار شد که آقای دکتر مجید محدثی عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه با اکثریت آرا به عنوان دبیر رفاهی منطقه ۵ منصوب شد .