دانشگاه صنعتی کرمانشاهتشریح فعالیت ها و پیشرفت های دانشگاه صنعتی کرمانشاه در مصاحبه ریاست دانشگاه با صدا و سیمای مرکز استان » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز یکشنبه مورخ ۱۹ دی ماه ۱۳۹۵ ریاست دانشگاه در مصاحبه با صدا و سیمای مرکز کرمانشاه به تشریح فعالیت ها و پیشرفت های دانشگاه صنعتی کرمانشاه پرداخت.

در این مصاحبه خبری که از شبکه استانی کرمانشاه پخش گردید، دکتر اختری تشریح کرد؛ پذیرش دانشجو در دانشگاه صنعتی کرمانشاه از سال ۱۳۸۶ در دو رشته مهندسی برق (قدرت) و مهندسی شیمی انجام گرفت. در حال حاضر بالغ بر ۱۰ رشته در مقطع کارشناسی و ۵ رشته در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه دایر می باشد. وی افزود؛ ۲ رشته دیگر نیز در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک در دست بررسی است که در آینده نزدیک در این رشته پذیرش دانشجو خواهیم داشت.

در ادامه دکتر اختری اظهار نمود؛ دانشگاه صنعتی کرمانشاه نزدیک به ۲۰۰۰ نفر دانشجوی شاغل به تحصیل دارد که تاکنون از ۵ دوره فارغ التحصیلان این دانشگاه، تعدادی از آن ها به مقطع دکتری راه یافتند.

ایشان تصریح کرد؛ رشته هایی که در دانشگاه صنعتی کرمانشاه تدریس می شوند، آینده ی شغلی مناسبی دارند، از جمله رشته مهندسی راه آهن که با توجه به اینکه راه آهن استان در دست احداث می باشد، نیروی کار متخصص آن در حال آموزش هستند.

screenshot_2017-01-08-20-05-45_1img_20170109_130015