دانشگاه صنعتی کرمانشاهپیام تسلیت ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه به مناسبت درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲ بهمن ۱۳۹۵ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه در پیامی درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی را تسلیت گفت. متن این پیام به شرح ذیل است:

انا لله و انا الیه راجعون

خبر رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی، مجاهد دوران نهضت اسلامی و یار دیرین حضرت امام رضوان الله تعالی علیه، موجب تالم و تاثر گردید. اینجانب و تمام همکارانم ضمن ارج نهادن به خدمات ارزشمند و عمر بابرکت این عالم مجاهد و انقلابی نستوه، مراتب تسلیت و تعزیت خود را به پیشگاه امام عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب، ملت شریف ایران و خصوصا جامعه دانشگاهیان ابراز می داریم و از خداوند متعال علو درجات را برای ایشان مسالت داریم.

636195034236787352