دانشگاه صنعتی کرمانشاهنشست دبیر منطقه 8 ورزش دانشگاه های کشور با مدیر امور دانشجویی و اداره تربیت بدنی دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳۰ مهر ۱۳۹۶ English

نشست دبیر منطقه ۸ ورزش دانشگاه های کشور با مدیر امور دانشجویی و اداره تربیت بدنی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز شنبه مورخ ۴ دی ماه ۱۳۹۵ دکتر همایون عباسی دبیر منطقه  ۸ ورزش دانشگاه های کشور به همراه خانم دکتر صالحی پور مدیر تربیت بدنی دانشگاه ایلام به منظور آشنایی با فعالیت های تربیت بدنی دانشگاه صنعتی کرمانشاه و همچنین انطباق فعالیت های ورزشی با سیاست های ابلاغی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری با مدیر امور دانشجویی و اداره تربیت بدنی دانشگاه دیدار و گفتگو بعمل آوردند.

-

در ابتدای این نشست آقای الوندمنش مدیر امور دانشجویی دانشگاه ضمن خوشامدگویی اظهارکرد؛ در چند سال گذشته علی رغم مشکلات سخت افزاری و نداشتن سالن ورزشی مناسب، تلاش بسزایی جهت افزایش مشارکت در ورزش همگانی و فراهم ساختن رفاه دانشجویان در همه بخش های معاونت دانشجویی انجام شده است.

-

در ادامه این نشست، دکتر عباسی دبیر منطقه ۸ ورزش دانشگاه های کشور، فعالیت های تربیت بدنی دانشگاه صنعتی را مثبت ارزیابی کرد و تصریح کرد؛ هدف از این نشست، انعکاس فعالیت ها و مشکلات مربوط به امور تربیت بدنی دانشگاه های منطقه ۸ به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد.

وی افزود؛ با وجود اینکه دانشگاه صنعتی کرمانشاه فاقد فضای ورزشی تملکی است، اما ما شاهد روند رو به رشد این دانشگاه در زمینه ورزش همگانی هستیم و امیدواریم مسئولین تصمیمات لازم را برای جبران کاستی ها به ویژه اماکن ورزشی مطلوب در دستور کار خود قرار دهند.

-

در این نشست حسین پار مدیر اداره تربیت بدنی دانشگاه با اشاره  به مخاطبان تربیت بدنی که عمدتا از اساتید و دانشجویان نخبه و فهیم دانشگاه هستند،  بیان نمود؛ با استفاده از سیاست های توسعه ورزش همگانی ، رشد شاخص های سلامت و توجه به ورزش قهرمانی می توان مشارکت دانشجویان را در این راستا افزایش داد.

-

در پایان این نشست آقای پار ضمن تشکر از ریاست و هیأت رییسه دانشگاه صنعتی کرمانشاه خاطرنشان کرد؛ در آخرین جلسه شورای ورزشی دانشگاه، تصمیمات خوبی جهت احداث اماکن روباز ورزشی و کمک به ورزش خوابگاه ها گرفته شد و در آینده نزدیک شاهد توسعه و پیشرفت محسوسی در این زمینه خواهیم بود.

6img_8280