دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری سلسله نشست های تخصصی شمیم یاس در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۸ اسفند ۱۳۹۵ English

برگزاری سلسله نشست های تخصصی شمیم یاس در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز یکشنبه مورخ ۵ دی ماه ۱۳۹۵ سلسله نشست های تخصصی شمیم یاس پیرامون مسائل حوزه دختران و خانواده با محوریت معیارها و ملاک های ازدواج موفق به همت کانون فرهنگی دخترانه تسنیم و با حضور کارشناس امور بانوان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.

بر پایه این گزارش؛ خانم مهندس پزد کارشناس فرهنگی اجتماعی حوزه بانوان دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن اشاره به استقبال دانشجویان از برگزاری این سری نشست ها اظهار کرد: هدف اصلی از برگزاری این سری نشست ها شناختن معیارها و ملاک های صحیح ازدواج، خودشناسی (جهت انتخاب همسری همسان)، پرسش و پاسخ در این خصوص و تبیین موضوعات حوزه دختران و خانواده با محوریت معیارها و ملاک های ازدواج موفق می باشد.

وی در ادامه افزود؛ با توجه به علاقه مندی و درخواست دانشجویان، این سلسله نشست ها در نیمسال تحصیلی آینده ادامه پیدا خواهد کرد.