دانشگاه صنعتی کرمانشاهانتصاب دکتر عباس رضایی به عنوان سرپرست گروه فیزیک مهندسی دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳ بهمن ۱۳۹۵ English

انتصاب دکتر عباس رضایی به عنوان سرپرست گروه فیزیک مهندسی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر عباس رضایی طی حکمی از سوی دکتر علی اکبر اختری، به عنوان «سرپرست گروه فیزیک مهندسی» دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب شد.

در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر عباس رضایی

با احترام  نظر به تعهد و شایستگی جنابعالی به موجب این حکم از تاریخ  ۹۵/۸/۱  به عنوان سرپرست گروه فیزیک مهندسی منصوب می گردید. امید است در سایه الطاف الهی در انجام امور محوله موفق و مؤید باشید.

ضمن تبریک به ایشان، مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی این دانشگاه مسألت داریم.