دانشگاه صنعتی کرمانشاهانتصاب دکتر صبحی بنی اردلانی به عنوان رئیس گروه تخصصی بررسی تخلفات پژوهشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲ بهمن ۱۳۹۵ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر صبحی بنی اردلانی طی حکمی از سوی دکتر علی اکبر اختری، به عنوان « رئیس گروه تخصصی بررسی تخلفات پژوهشی » دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب شد.

در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر صبحی بنی اردلانی

هیأت علمی محترم دانشگاه

با احترام نظر به تجارب و شایستگی های جنابعالی و با توجه به دستورالعمل نحوه بررسی تخلفات پژوهشی به مدت دو سال به عنوان رئیس گروه تخصصی بررسی تخلفات پژوهشی در دانشگاه منصوب می گردید.

ضمن تبریک به ایشان، مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی این دانشگاه مسألت داریم.