دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری مسابقات چالش گرانش و نجات تخم مرغ در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲ بهمن ۱۳۹۵ English

برگزاری مسابقات چالش گرانش و نجات تخم مرغ در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز دوشنبه مورخ ۹۵/۹/۲۹ مسابقات نجات تخم مرغ و چالش گرانش با هدف ایجاد شادابی و نشاط در کنار فعالیت علمی برای دانشجویان به همت مدیریت فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه  و با داوری دکتر حشمتی، ریاست دانشکده انرژی و دکتر جلالی، مدیر پژوهش و فناوری برگزار گردید.

خانم مهندس پزد مسئول انجمن های علمی مدیریت فرهنگی دانشگاه؛ ضمن اشاره به استقبال بی نظیر دانشجویان از برگزاری مسابقات چالش گرانش (نجات تخم مرغ) اظهار کرد؛ هدف اصلی از طراحی این مسابقات کسب ایده‌هایی برای ساخت سازه ها و اجسامی است که بتواند به انسان در ارسال و پرتاب کاوشگرها به سیاره های دیگر و نشستن باکمترین خسارت بر سطح سیاره و ارسال اطلاعات یاری رساند. در این مسابقات باید دانشجویان سازه هایی سبک بسازند که توان سالم نگه داشتن تخم مرغ را پس از سقوط از ارتفاع ۱۵ متری داشته باشد.

برپایه این گزارش؛  در پایان رقابت های نجات تخم مرغ با در نظر گرفتن امتیازات شاخصه هایی از جمله سالم بودن تخم مرغ، بیرون آمدن تخم مرغ از سازه، حجم و وزن، سرعت و دقت اصابت سازه به محدوده ی پیش بینی شده، سه تیم که بیشترین امتیاز را کسب کردند، معرفی و تجلیل شدند.

تیم اول: گروه سخت افزار و صنایع (فراز نیک روش – مهرداد حیدری)

تیم دوم: گروه برق  (هومن امینی – امیر خدادادیان – محمدرسول ایزدی – محمدسجاد تحریری)

تیم سوم: گروه فیزیک مهندسی  (علی ویسی نژاد – سینا مرادپور – پویا اسلام پناه)