دانشگاه صنعتی کرمانشاهاطلاعیه ثبت نام متقاضیان وام های دانشجویی برای نیمسال دوم سال تحصیلی 95-96 » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۱۰ فروردین ۱۳۹۶ English

اطلاعیه ثبت نام متقاضیان وام های دانشجویی برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۵-۹۶

اطلاعیه ثبت نام متقاضیان وام های دانشجویی برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۵-۹۶

براساس بخشنامه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم،تحقیقات و فناوری، به منظور جمع آوری اطلاعات متقاضیان وام و تسهیل در ارائه خدمات دانشجویی در سامانه صندوق رفاه دانشجویان، امکان ثبت تقاضای وام های دانشجویی برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۵-۹۶  در سیستم اتوماسیون فاز ۲ برقرار شده است.متقاضیان وام‌های دانشجویی اعم از وام تحصیلی، ودیعه مسکن، وام ضروری و… برای دانشجویان روزانه و همچنین وام شهریه، باید از ۲۸ آذر ماه  تا۳۰ دی ماه سال جاری با مراجعه به سامانه مذکور نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند و ثبت‌نام مقدماتی توسط دانشجویان متقاضی وام در سامانه صورت می‌گیرد و چنانچه دانشجویی نسبت به ثبت نام در سامانه فاز ۲ اقدام ننماید از دریافت وام در نیمسال دوم محروم خواهد گردید.

متقاضیان برای ثبت‌نام می‌توانند به قسمت پورتال دانشجویی سایت صندوق رفاه دانشجویان به نشانی www.swf.ir مراجعه نموده و مطابق فایل راهنمای پیوست نسبت به ثبت اطلاعات فردی و ارائه درخواست وام نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۵-۹۶ اقدام نمایند .

(جهت دانلود فایل راهنما کلیک نمایید)