دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری کرسی آزاداندیشی با موضوع جنبش های دانشجویی و فرجام یک اعتماد در دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۵ فروردین ۱۳۹۶ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز دوشنبه مورخ ۲۲آذر ماه ۱۳۹۵ کرسی آزاداندیشی با موضوع جنبش های دانشجویی و فرجام یک اعتماد با حضور دکتر سید محمدصادق امامیان تحلیلگر مسائل سیاسی کشور به همت بسیج دانشجویی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.

در این نشست، دکتر امامیان تحلیلگر سیاسی تاکید کرد؛ سیاست های برجام  باید به صورت جزیی نقد و بررسی شود. همچنین ایشان از دانشجویان برای ایجاد جریان جنبش دانشجویی در دانشگاه ها جهت حفظ آرمان های انقلاب اسلامی حمایت کرد و دانشجویان را نقطه موثر تحولات اساسی کشور دانست.

در ادامه نشست؛  تعدادی از دانشجویان به عنوان موافقان و مخالفان برجام به بیان نظرات خود پرداختند .