دانشگاه صنعتی کرمانشاهنشست ریاست اداره فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ English

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از آقای رستمی بینا مسئول مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی کرمانشاه ؛ روز دوشنبه مورخ ۲۲آذر ماه ۱۳۹۵ محمد مهدی اسماعیلی رئیس اداره فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور  به همراه دکتر خدایاری مسئول فرهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر کرمانشاه با مشاور دانشگاه دیدار و گفتگو بعمل آوردند.

در این نشست مسئول مشاوره دانشگاه ضمن عرض خوش آمدگویی اظهار کرد؛ دانشگاه ها نباید فقط به تربیت نیروی انسانی و اعطای مدرک بسنده کنند، بلکه باید انسان هایی با روح و روان سالم برای ورود به جامعه تربیت نمایند. وی افزود؛ زندگی در خوابگاه و همچنین ارتباطات اجتماعی و تعاملات عاطفی در یک فضای دوجنسیتی ممکن است، دانشجویان به خصوص جوانان غیربومی را با چالش هایی مواجه  کند که معضل اعتیاد از بارزترین آن می باشد. اگر این چالش ها درست مدیریت نشوند، مشکلات روحی و روانی زیادی را در پی خواهد داشت. ایشان در ادامه تاکید کرد: مرکز مشاوره دانشگاه می تواند در حل معضل اعتیاد ، پیشگیری  و درمان آن  نقش به سزایی داشته باشد. همچنین مسئول مشاوره دانشگاه، گزارش جامعی از برنامه ها ، راهکارها و  اقدامات صورت گرفته در ارتباط با حوزه سلامت روان طی سال تحصیلی جدید ارائه نمود.

در پایان این نشست؛ ضمن بازدید از کلاس های مهارت های زندگی دانشجویی از اقدامات و برنامه های مرکز مشاوره دانشگاه تقدیر و تشکر بعمل آمد.