دانشگاه صنعتی کرمانشاهطراحی نوین فناوری GSM در آیفون منزل توسط دانشجوی دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳ اسفند ۱۳۹۵ English

طراحی نوین فناوری GSM در آیفون منزل توسط دانشجوی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ فرهاد فولادی نیا دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه توانست با استفاده از به کارگیری فناوری GSM در آیفون منزل طرح نوینی را ابداع کند.

به نقل از آقای فرهاد فولادی نیا دانشجوی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ سیستم موردنظر این امکان را به کاربران می‌دهد که همیشه به آیفون منزل خود دسترسی داشته باشند. در سیستم‌های مشابه کاربر با ارسال پیامک  به سیم‌کارت تعبیه شده، می تواند درب را باز کند؛ اما سیستم مذکور این قابلیت را دارد که در لحظه ی فشرده شدن زنگ درب، کاربر با شناسایی فرد مورد نظر از طریق صحبت کردن، در صورت تمایل، با ارسال پیامک حاوی رمز، درب را باز کند.

علاوه بر موارد ذکر شده مزیت بارز این سیستم ، امنیت بالای آن می باشد به این صورت که درب زمانی باز می شود که سیم کارت تعبیه شده روی آیفون منزل، پیامک حاوی رمز را فقط از شماره ثبت شده در سیستم دریافت کند.

111

برقراری ارتباط با تراشه SIM900  که در این طرح از آن استفاده شده است، از طریق دستوراتی پیش‌فرض به نام AT Command و به‌واسطه پورت سریال صورت می‌پذیرد.  این ماژول برای راه‌اندازی به یک سیم‌کارت نیاز دارد. ازآنجاکه تمام اپراتورهای همراه در ایران از استانداردهای شبکه GSM استفاده می‌کنند و تراشه SIM900 نیز مبتنی بر این استاندارد می‌باشد، امکان استفاده از آن در سراسر کشور وجود دارد . با توجه به اینکه پردازش فرمان‌ها توسط میکروکنترلر صورت می‌پذیرد و میکروکنترلر مورداستفاده در این سیستم از خانواده AVR می‌باشد، برنامه‌ریزی آن نیاز به فراگیری زبان C و همچنین کار با کامپایلر CodeVision AVR داشته است. در نهایت نیز انتقال این برنامه‌ها به تراشه میکروکنترلر از طریق واسطه سخت‌افزاری پروگرامر (Programer) تحقق یافته است .

این سیستم در نمایشگاه هفته پژوهش کرمانشاه به بازدیدکنندگان معرفی گردید و با توجه به استقبالی که صورت گرفت، چنانچه این سیستم به تولید انبوه برسد، استفاده از آن بسیار کارامد و از نظر زمان و هزینه، مقرون به صرفه می باشد.

لازم به ذکر است؛ دکتر عباس رضایی مدیر گروه مهندسی برق مجری و همچنین مهندس سهراب مجیدی فر عضو هیأت علمی گروه مهندسی برق همکار این طرح می باشند.

222333

تعداد بازديدهاي امروز: 2019