دانشگاه صنعتی کرمانشاهبرگزاری چهارمین نشست شورای ورزشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ English

برگزاری چهارمین نشست شورای ورزشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ چهارمین جلسه شورای ورزشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه صبح روز یکشنبه مورخ ۲۱ آذرماه ۱۳۹۵در حوزه معاونت دانشجویی  با حضور ریاست دانشگاه، هیأت رییسه و سایر اعضاء برگزار گردید.

در ابتدای این نشست پس از ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیت های ورزشی سال تحصیلی گذشته و برنامه های حوزه معاونت دانشجویی در جهت ارتقاء و گسترش ورزش کارکنان و دانشجویان ، موضوعاتی همچون خدمات آموزشی اداره تربیت بدنی، اوقات فراغت دانشجویان، فعالیت های ورزشی کارکنان و اعزام کاروان ورزشی دانشجویان دانشگاه به مسابقات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

1

دکتر اختری ریاست دانشگاه اظهار کرد؛ با توجه به توانایی دانشجویان و توسعه دانشگاه صنعتی کرمانشاه، در نظر داریم با مدیریت و برنامه‌ریزی ، احداث زمین های روباز و  پیست دوچرخه سواری شرایطی ایجاد کنیم تا علاوه بر ارتقای سلامت در دانشگاه باعث افزایش شور و نشاط در بین دانشجویان شویم.

همچنین وی با اشاره به ویژگی های مثبت اوقات ورزشی اساتید و کارکنان دانشگاه تاکید کرد: بانوان دانشگاه نیز می توانند از خدمات یکی از مجتمع های ورزشی بهره مند شوند.

22

-

در ادامه نشست، پار مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی کرمانشاه بیان کرد: با توجه به مقوله غنی سازی اوقات فراغت به موازات توجه به ورزش قهرمانی، مصمم هستیم با حمایت بیشتر مسئولین دانشگاه، ساخت اماکن ورزشی و تعامل با نهادهای مرتبط در سال‌های آینده، بهینه کردن اوقات فراغت دانشجویان دانشگاه را در اولویت قرار دهیم.

مدیر تربیت بدنی ادامه داد: نظر به اینکه مخاطبان ورزشی دانشگاه ، دانشجویانی فعال و کوشا در زمینه های علمی و درسی هستند و کمتر به طور حرفه ای به ورزش می پردازند، تلاشمان بر این خواهد بود که با تشویق و جذب آنان به سمت ورزش و به ویژه ورزش های همگانی بپردازیم.چراکه این عزیزان مهندسان آینده ساز این مرز و بوم هستند و ارتقای سلامت و نهادینه کردن ورزش در زندگی به افزایش کارآیی آن ها خواهد انجامید.

33

3

-

در پایان حسین پار ضمن تشکر از ریاست دانشگاه ، هیأت رییسه و سایر اعضای دانشگاه اظهار کرد؛ نقش تبلیغ در همراهی و ترغیب دانشجویان به امر ورزش، به شدت کارساز و تاثیرگذار است و امیدوارم در اجرایی کردن اهداف از نقطه‌ نظرات و حمایت‌های این عزیزان نیز بهره‌مند شویم.

لازم به ذکر است؛ اعضای شورای ورزشی دانشگاه شامل ریاست دانشگاه ، هیأت رییسه، مدیر تربیت بدنی (دبیر جلسه) ، مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان ، دو نماینده از میان دانشجویان ، نمایندگان کارمندان و نماینده اعضاء هیئت علمی دانشگاه می باشد.

4