دانشگاه صنعتی کرمانشاهآگهی فراخوان عمومی شناسائی پیمانکار تمدید شد. » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ English

آگهی فراخوان عمومی شناسائی پیمانکار تمدید شد.

فراخوان عمومی شناسائی پیمانکار تا پایان وقت اداری مورخ ۱۳۹۵/۱۰/۱۵ تمدید شد.

دانشگاه صنعتی کرمانشاه در نظر دارد شرکت یا شرکت های متخصص در زمینه نرم افزار بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد را به منظور خرید نرم افزار و یا طراحی آن، شناسائی نماید. لذا پیمانکارانی که در این زمینه دارای تجربه و نمونه کاری موفق هستند، می توانند مدارک ذیل را حداکثر تا پایان وقت اداری مورخ ۱۳۹۵/۱۰/۱۵ به نشانی پست الکترونیکی hsd.mali@kut.ac.ir ارسال نمایند.

مدارک مورد نیاز:

حداقل نیاز مندی های نرم افزار:

به استناد بند ۶ و ملحقات آن در دستور العمل اجرائی بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد پیوست ۵ بخشنامه بودجه سال ۱۳۹۶ کل کشور

جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت تاییدیه مدارک ارسالی با شماره ۰۸۳۳۸۳۰۵۰۵۹ تماس حاصل نمائید.

بودجه و اعتبارات دانشگاه صنعتی کرمانشاه