دانشگاه صنعتی کرمانشاهثبت نام دهمین جشنواره امتنان از کارآفرینان برتر کرمانشاه آغاز شد » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۱ اسفند ۱۳۹۵ English

ثبت نام دهمین جشنواره امتنان از کارآفرینان برتر کرمانشاه آغاز شد

بر اساس اعلام اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه: ثبت نام اینترنتی از کارآفرینان برتر متقاضی شرکت در این جشنواره، از بیست و نهم بهمن ماه امسال به طور همزمان در سراسر کشور آغاز شده و تا پایان وقت اداری بیست و هفتم فروردین ماه سال آتی ادامه خواهد داشت.

بر پایه این گزارش: کارآفرینان بخش‌های کشاورزی، صنعت و خدمات در شهرستان های مختلف استان کرمانشاه می‌توانند با مراجعه به نشانی سایت www.karafarinanebartar.ir  نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

خاطر نشان می سازد: جشنواره امتنان از کارآفرینان بر‌تر هر سال در راستای تکریم و تقدیر از کارآفرینان، ترویج خلاقیت و نوآوری برگزار می شود و متقاضیان تنها تا بیست و هفتم فروردین ماه سال ۹۴ برای ثبت نام در این سایت مهلت دارند و پس از آن دسترسی به سایت مورد نظر برای ورود اطلاعات امکان پذیر نیست.