دانشگاه صنعتی کرمانشاههفتمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ English

هفتمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش

دانشگاه ارومیه مفتخر است هفتمین دوره کنفرانس بین‌المللی فناوری اطلاعات و دانش (IKT 2015) را در تاریخ های ۵ الی ۷ خرداد ماه ۱۳۹۴ برگزار نماید. کنفرانس فناوری اطلاعات و دانش توسط انجمن فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) پایه گذاری و حمایت می‌شود. این کنفرانس پذیرای محققان و توسعه دهندگان در زمینه‌های آکادمیک، صنعتی و تجاری می‌باشد. تمامی مقالات پذیرفته شده در مجموعه مقالات کنفرانس قرار خواهد گرفت. کمیته ی برگزار کننده ی کنفرانس درصدد است با برگزاری نشستهای علمی- تخصصی، برگزاری کارگاههای آموزشی، برگزاری میزگردهای علمی و نمایشگاه، علاقمندان را با آخرین دستاوردهای دانش فنی و چالش های مرتبط با زمینههای مختلف فناوری اطلاعات و دانش آشنا سازد.

محققین دانشگاهی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی آخرین یافته های علمی خود را در زمینه های مرتبط با کنفرانس ارائه خواهند نمود. همچنین تعدادی سخنرانی کلیدی در زمینه های مختلف توسط اساتید و دانشمندان داخل و خارج ارائه خواهد شد. در این کنفرانس همچنین گزارش های تجارب موفق(Technical Reports) ارسالی نیز مورد داوری، ارائه و چاپ بعنوان گزارش تجارب موفق قرار می گیرد. همچنین گزارشهای عملکردی صنعتی و سازمانی نیز بطور جداگانه در این کنفرانس مورد بررسی و در صورت مناسب بودن در جلسات ویژه ای ارائه خواهند شد و در کنار مقالات کنفرانس بعنوان گزارش های سازمانی چاپ می گردند.

رویدادهای این کنفرانس شامل صحبت سخنرانان کلیدی، نشست‌های فنی و پوستر و ارائه مقالات، و نمایشگاه فرهنگی استان آذربایجان غربی خواهد بود. علاوه بر برنامه‌های علمی موجود در کنفرانس، برنامه گردشگری نیز تهیه شده است که شامل گردشگری از آثار تاریخی استان آذربایجان غربی خواهد بود. امیدواریم پذیرای شما در کنفرانس هفتم IKT باشیم.