دانشگاه صنعتی کرمانشاهتشکیل اولین شورای صنفی اساتید دانشگاه » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۱ آذر ۱۳۹۶ English

تشکیل اولین شورای صنفی اساتید دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، انتخابات شورای مرکزی انجمن صنفی اساتید دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ظهر امروز، یکشنبه ۱۱ خردادماه، در سالن آمفی تئاتر دانشگاه، برگزار شد.

بر پایه این گزارش، در راستای پیگیری های مطالبات صنفی اعضای هیأت علمی و حمایت های ریاست و هیأت رئیسه دانشگاه از خواسته های به حق اساتید، در مجمع عمومی این شورا و با برگزاری انتخابات، ۶ نفر عضو شورای صنفی مرکزی، انتخاب شدند.

خاطر نشان می سازد: که این شورا برای اولین بار در دانشگاه تشکیل و بر اساس آرای مأخوذه سرکار خانم مهندس سودابه محمدی و آقایان مهندس مهدی فلاحی، دکتر بهزاد قنبری، دکتر مهدی احمدی، دکتر علی نادری و مهندس محمد حسینی به عنوان اعضای شورای مرکزی انجمن صنفی انتخاب شدند.